Öljypuu Sinappisetti

25,00 

Sinappisetti! Öljypuulta – Parempaa sinappia juhlapöytään. Tämä setti sisältää koko 20-luvun kuumimman sinappiuutuuden; Pyövelin Olutsinapin !

Kuvaus

Aijajai, sinappisesonki käsillä, Öljypuun sinappisetti saatavilla. Voisiko sinapinystävän arki olla enää paremmalla tolalla.

Tässä setissä Öljypuun tutut huipputuotteet Calvadossinappi, Konjakkisinappi ja Perinteinen sinappi. Jo pelkästään tämä setti olisi moneen juhlapöytään riittävän kova, mutta ryyditetään pakettia vielä syksyn kovimmalla sinappiuutuudella:

Pyöveli – Olutsinappi

Joulun kunniaksi lavalle astelee ennennäkemätön punanuttu, sillä Panimoyhtiö Tuju ja Öljypuu ovat kehittäneet yhdessä Pyövelin olutsinapin. Tämä aidosti täysin musta sinappi on niin synkkä, että se imee itseensä parrasvalotkin. Valmistuksessa vesi on nimittäin korvattu Tujun tummalla klassikolla – Pyöveli imperial stoutilla!

Tällä viikolla kauppoihin saapuvan uutuuden viiltävän terävä makumaailma leikkaantuu tarkasti maltaisen pehmeään suutuntumaan, joka ei jätä maistajaansa kylmäksi ja syvät maut kolahtavat kuin kirves pölkkyyn. Riskinä tosin on, että harras ruokahetki menee täysin päättömäksi.

Vaikka Pyövelin olutsinappi julkaistaan joulun alla ja kinkun kaveriksi, sopii sen runsas makumaailma myös esimerkiksi kesäisiin mestauslavatansseihin sekä hyvin viillettyihin ja kärvennettyihin saunamakkaroihin.

Näillä puheilla, Öljypuun sinappisetissä mukana:
– Calvadossinappi 290 G
– Konjakkisinappi 290 G
– Perinteinen sinappi 290 G
– Pyöveli Olutsinappi  290 G

HUOM! tuotteet toimitetaan 4 purkin pahvipakkauksessa, ei siis lahjapakkausta.

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)