Jonkinverran on kyselty markkinatapahtumissa, toreilla ja turuilla valkosipulisillin perään. Koska Öljypuu ei ainakaan tähän talvisesonkiin tuotetta itse valmistanut, olemme päättäneet julkaista reseptin ikäänkuin Joululahjaksi kaikille.
Eli tässä tulee ainesosat
– 600 g Sillifileitä, ruodoton
– 600 g Sillifileitä, ruodoton
– 1 purkki Öljypuun Valkosipulimajoneesia
– 5 g Tilliä
– 8 g Valkosipulia
Aloita valmistus liottamalla sillifileitä noin tunnin ajan vedessä, että liika suola saadaan pois kalasta. Pilko sillit pieniksi suikaleiksi oman makusi mukaan.
Lisää kaikki ainekset kulhoon tai purkkiin ja anna maustua jääkaapissa vähintään muutaman tunnin. Maku yleensä paranee vielä ajan kanssa.
– 5 g Tilliä
– 8 g Valkosipulia
Aloita valmistus liottamalla sillifileitä noin tunnin ajan vedessä, että liika suola saadaan pois kalasta. Pilko sillit pieniksi suikaleiksi oman makusi mukaan.
Lisää kaikki ainekset kulhoon tai purkkiin ja anna maustua jääkaapissa vähintään muutaman tunnin. Maku yleensä paranee vielä ajan kanssa.
AInut ja erittäin tärkeä osa tätä ohjetta on noudattaa sitä kirjaimellisesti. Älä siis käytä muuta, kun Aitoa käsityönä valmistettua Öljypuun valkosipulimajoneesia. Silloin maku on taattu.
Hyvää Joulua!
Terveisin,
Öljypuun väki